Menu

SWF file not found. Please check the path.

Western lovas OB. 1. forduló 2017

  • Kategória: Western

Ismét Székesfehérvárra költözött a vadnyugat. Stílus, látvány és izgalom várta a lovas sportok szerelmeseit a kunos lovardában a Western Országos Bajnokság első fordulóján. Az idei bajnokságban is megméretetik magukat a szakág legjobb hazai lovai és lovasai. A színvonalas versenyrendezések köszönhetően külföldről is évről évre egyre több versenyző érkezik. A versenyzők többek között cutting, reining, team penning és trail versenyszámokban is bizonyíthatnak, tudásuknak és életkoruknak megfelelő kategóriákban.

Bővebben: Western lovas OB. 1. forduló 2017

Western lovas OB. 4. forduló 2016

  • Kategória: Western

Immár a negyedik és egyben utolsó fordulójához érkezett a Western országos bajnokság. A negyedik országos bajnoki fordulón 80 ló-lovas páros állt starthoz. Az idei évben a vezetőség nemcsak a versenyek színvonalas lebonyolítását, de jó hangulatú kurzusok szervezését is célul tűzte ki. A IV. Országos bajnokság előtti szervezett kurzusnak és a versenynek Marco Manziolasz edző volt a vendége.

Bővebben: Western lovas OB. 4. forduló 2016

Western lovas OB. 3. forduló 2016

  • Kategória: Western

A Magyar Lovasszövetség Western szakág Országos Bajnokság harmadik fordulójának ismét a Székesfehérvári Kunos lovarda adott otthont. A magyar bajnokságon túl a számos nemzetközi versenyen vesznek részt a lovasok. Utánpótlásból nincs hiány, bizonyítja ezt az is, hogy külföldön is jól szerepelnek ifjú sportolóink. A hétvége során számos versenyszámban indulhatott a közel 100 ló és lovas páros.

Bővebben: Western lovas OB. 3. forduló 2016

Western lovas OB. 1. forduló 2016

  • Kategória: Western

Vadnyugattá változott egy egész hètvégére a Székesfehérvári Kunos lovarda. A Western - Rening Szakág első országos bajnokságára rekord számú nevezés érkezett. 102 ló- Lovas páros méretette meg magát május utolsó hétvégéjén. A versenyek izgalmain túl a szervezők családi lovasnappal, western faluval és számos programmal várták a látogatókat. Az új vezetés fontosnak tartja , a soprtág népszerűsítését és a bajnoki futamok színvonalas lebonyolítását. A versenyzők nagy várakozással tekintenek az idei Országos bajnokságok elé.

Bővebben: Western lovas OB. 1. forduló 2016

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport