Menu

SWF file not found. Please check the path.

Balasport magazin 2017. május 30.

Beköszöntött az igazi tavasz! Így nem csupán a medencék és a sportcsarnokok teltek meg sportolókkal, de a jó idő már a szabadba csábítja a mozgás kedvelőit.

 

BUI futás
Fonyódon került megrendezve a Balaton Úszó Iskola által szervezett futóverseny. Ezúttal 200-an húztak nyúlcipőt.

RG Somogyjádon
Újabb nagyszabású versenynek remek házigazdája volt a Kaposvári Egyetem Lovasakadémia SC Ritmikus Gimnasztika szakosztálya. Az egyesület ezúttal a Berczik Sára Emlékkupa és a Regionális Diákolimpia nyugat-magyarországi területi döntőjét rendezte meg. A somogyjádi sportcsarnokban, több mint 330 sportoló mutathatta be tudását.

Kosárlabda/Hévíz
Több mint egy esztendeje alakult meg újra Hévízen a kosárlabda szakosztály, ahol a felnőtt csapat jó szereplése mellett, az utánpótlásra fektetik a legnagyobb hangsúlyt.

Tapolca/labdarúgás
Harmadik alkalommal léptek pályára a Novák Dezső utánpótlás labdarúgó emléktorna résztvevői Tapolcán.

Futsal/Veszprém
Ragyogó eredményekkel bizonyít a veszprémi futsal klub. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint a dobogós helyek valamelyike.

BOKSZ Nagyberki
Öt ország tehetségei szálltak ringbe az idei Szalacska-Kupán, az ökölvívók hagyományos, Nagyberkiben rendezett rangos nemzetközi tornáján. A kaposváriak összességében jól szerepeltek a viadalon és a legeredményesebb csapatként zárták a kétnapos viadalt.

Lövészet/Keszthely
Három napon át zajlott , a futócéllövők országos bajnoksága. Ifjúsági, junior, felnőtt korcsoportban, 80 sportoló versenyzett a magyar bajnoki címért Keszthelyen. A Magyar Sportlövők Szövetsége által támogatott rendezvényen, az ország minden futócéllövő egyesülete képviseltette magát.

Tapolca/Tollaslabda
4 évvel ezelőtt ragadtak először ütőt Tapolcán a Rodius Tollaslabda Kupán. Ma már az egész tollaslabdasport mezőnye megtalálható a megmérettetésen.

Marcali/Kettes fogathajtás
6 megye, 25 fogatosa ült fel a bakra a 10 éves jubileumát ünneplő Marcali Kettes foghajtó Derbin. A Dunántúl egyik legnépszerűbb versenye, zalalövői győzelemmel zárult.

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport