Menu

SWF file not found. Please check the path.

Vidék korosztályos teniszverseny Balatonbogláron

41 klub a teniszversenyen. 10 napon keresztül 14 pályán zajlottak a küzdelmek a vidék korosztályos Teniszversenyen. Jó idő jó hangulat izgalmas mérkőzések. Az Országos Vidékbajnokság emellett a Budapest bajnokságnak is a balatonboglári Tenisz klub volt a házigazdája. A verseny június 12-22-ig tart. Közel 260 résztvevővel, a hozzátartozókkal 500-600 embert vonzott a rendezvény.

Bővebben: Vidék korosztályos teniszverseny Balatonbogláron

8. Csoki Kupa, Balatonföldvár

8. alkalommal került megrendezésre a Csoki Kupa Balatonföldváron, a Spartacus Vitorlás Egylet rendezésében. Nem csak a verseny de az időjárás-előrejelzés is sok izgalmat hozott, hiszen reggel még esőben gyűltek össze a nap főszereplői. A Spartacus Vitorlás Egylet hagyományos ifjúsági versenyének népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy évek óta száz fölötti az induló hazai és külföldi Optimist vitorlázók száma. Az első nap szeszélyes időjárása miatt parti halasztás mellett döntött Erdélyi Béla, a verseny rendezője.

Bővebben: 8. Csoki Kupa, Balatonföldvár

10. Balaton Classic magazin

10. alkalommal bőgtek fel a motorok, hogy elinduljon a verseny, ahol a résztvevők a gyönyörű panoráma élvezete mellett komoly harcot vívnak a századmásodpercekért.
A pünkösdi hétvégén, közel 120 különleges veteránautó és youngtimer áll rajthoz Balatonalmádi főterén, hogy teljesítse a közel 250 km-es távot a csodálatos Balaton-Felvidéken. A versenyközpontnak a Hungest Hotel Bál Resort adott otthont.

Bővebben: 10. Balaton Classic magazin

Balaton Classic 2017. - KÉPEK

10. alkalommal bőgtek fel a motorok, hogy elinduljon a verseny, ahol a résztvevők a gyönyörű panoráma élvezete mellett komoly harcot vívnak a századmásodpercekért. A pünkösdi hétvégén, közel 120 különleges veteránautó és youngtimer áll rajthoz Balatonalmádi főterén, hogy teljesítse a közel 250 km-es távot a csodálatos Balaton-Felvidéken. A versenyközpontnak a Hunguest Hotel Bál Resort adott otthont.

Bővebben: Balaton Classic 2017. - KÉPEK

XII. Pécs Ritmikus Gimnasztika Kupa magazin

Ezúttal 11 ország 20 egyesületéből közel 200 versenyző vett részt a 12. Pécs Kupán. A hazaiak izraeli, ír, horvát, szerb, ukrán osztrák, orosz, Lengyel, bosnyák és szlovén versenyzőkkel mérhették össze tudásukat, de emellett a legjobb hazai egyesületek is képviseltették magukat. A Pécsi Ritmikus Gimnasztika Egyesület Baranya megye első és legrégebbi ritmikus gimnasztika egyesülete, a népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy közel 100 gyermek és öt edző tagja az egyesületnek.

Bővebben: XII. Pécs Ritmikus Gimnasztika Kupa magazin

Zalaszabari MLSZ Műfüves Labdarúgó pálya avatás

Ragyogó napsütésben került sor szerda délelőtt a Zalaszabar Község Önkormányzata a Holnapocska tábor és a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közös együttműködés keretében megvalósuló 22 x 42 m méretű műfüves labdarúgó pálya avatására. Az avató ünnepségre a II. Regionális Tavaszköszöntő Sportnap keretében kerül sor, a Somogy, Vas, Zala megyék gyermekotthonaiban élő gyermekekkel közösen.

Bővebben: Zalaszabari MLSZ Műfüves Labdarúgó pálya avatás

X. Fogathajtó Derby magazin

Az idei évben kombinált versennyel várták a fogatosokat a Somogy megyei  Lók-pusztára. A szervezők figyelembe vették, hogy  ne csak technikás de látványos és egyben közönségcsalogató pálya készüljön. Idén, a korábbi évektől eltérően egy másfajta, úgy nevezett kombinált pályát hoztak létre, amit a versenyzők és a nézők egyaránt kedvelnek. A majálisi hangulathoz hozzájárult a sziporkázó kiegészítő programok is.  

Bővebben: X. Fogathajtó Derby magazin

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport