Menu

SWF file not found. Please check the path.

EBT. Masters Finals 2016. (Szaloniki, Görögország)

Európa trónján a magyarok! Thessalonikiben parádézott az Agenta Girls
Május 20 és 22. között Thessalonikiben került megrendezésre a XIII. Strandkézilabda EBT. Döntő, amely Európa legjobb tíz női és tíz férfi csapatát felvonultató tornája volt. Magyarországot három csapat is képviselte. A nőknél a tavalyi EBT. Döntő győztes Agenta Girls mellett a korábbi szép sikereket elérő OVB Beach Girls, míg a férfiaknál a Dinamit BHC együttese képviselte hazánkat.

Bővebben: EBT. Masters Finals 2016. (Szaloniki, Görögország)

Strandkézi Eb. 2015 Spanyolország

Június 30-án a spanyolországi Lloret de Marban elrajtol a női és férfi felnőtt strandkézilabda Európa-bajnokság, amelyen a magyar női válogatott címvédőként lép pályára.
Női és férfi válogatottunk is győzelemmel zárta a csoportkört a spanyolországi strandkézilabda Európa-bajnokságon. A lányok Szerbiát verték, ezzel megnyerték csoportjukat és 2 ponttal kezdik a középdöntőt, míg a fiúk Svájc elleni sikerükkel a 3. helyen zártak.

Bővebben: Strandkézi Eb. 2015 Spanyolország

XII. Strandkézilabda ebt Döntő – Budaörs

2015. május 22-24. között Budaörs rendezte a XII. Strandkézilabda ebt Döntőt. A nőknél a magyar válogatott Agenta Girls, míg a férfiaknál a Detono Zagreb csapata nyerte el a bajnoki címet. A sportág Európa-bajnokságának tartott torna vasárnapi fináléjában az Agenta Girls a horvát Paksoft Camelot együttesét múlta felül 2-0-ra, míg a Detono Zagreb ugyanilyen arányban győzte le a magyar Dinamit BHC gárdáját. A férfiaknál az orosz BHC SKKM-Ekaterinodar, a nőknél a lengyel BHT Plotrkowlanin végzett harmadikként az Európa legjobb tíz női és tíz férfi csapatát felvonultató tornán.

Bővebben: XII. Strandkézilabda ebt Döntő – Budaörs

Orosz és Norvég siker a Strandkézilabda BL-en! Kalashnikov gólzáport zúdított Európára!

A Kanári-szigeteken került megrendezésre első ízben a Strandkézilabda Bajnokok Ligájának Döntője.
10 nő és 10 férfi országos bajnok mérte össze tudását az első ízben megrendezett kontinens viadalon. Remek időjárás és profi szervezés fogadta a résztvevőket.
Magyarországot két csapat is képviselte. A hölgyeknél az OVB Beach Girls, míg a férfiaknál a Dabas Beach Boy'z mutatkozott be. Az Atlanti-óceán partján felállított arénában három napon keresztül taposták a fövenyt a játékosok.

Bővebben: Orosz és Norvég siker a Strandkézilabda BL-en! Kalashnikov gólzáport zúdított Európára!

A hétvégén BL döntő! Magyar csapatokkal debütál a strandkézilabda Bajnokok Ligája

Sikeresnek tudható be a 2014 évi strandkézilabda szezon, hiszen több európai és világ- versenyen is remekül szerepeltek. Az év fő eseményére október 31. és november 2. között a Kanári-szigeteken méri össze erejét a kontinens 10 bajnokcsapata, a hölgyeknél az OVB Beach Girls, míg a férfiaknál a Dabas Beach Boy’z lép majd homokra.

Bővebben: A hétvégén BL döntő! Magyar csapatokkal debütál a strandkézilabda Bajnokok Ligája

EBT Master Finals 2013. Umag, Horvátország

A nyár legelején megkezdődött a strandkézilabda idény is, mégpedig a megszokott szezonnyitó eseménynek számító Strandkézilabda Klubcsapatok Európa-kupa döntőjével. A nyolc-nyolc csapat részvételével a horvátországi Umagban megrendezett viadalon a magyar hölgyek szerepeltek jobban, hiszen az előző évi döntős OVB Beach Girls ez alkalommal is második, a Budaörs Beach Girls pedig bronzérmes lett. A férfiak versenyében a Salgótarjáni Strandépítők csapata az 5., a Budaörs Beach Stars gárdája pedig a 6. helyet szerezte meg.

Bővebben: EBT Master Finals 2013. Umag, Horvátország

EBT Master Finals 2012. Lagoa, Portugália

Nyolcadik alkalommal indult útnak a Budaőrs Beach Stars, hogy résztvegyen a Strandkézilabda Masters Döntőn. 2010 után, újra Portugália adott otthont Strandkézilabda Európa Kupának, ezúttal Lagoa városában jöttek össze Európa legjobb strandkézilabdázói. Az indulás előtt Bődy István a csapat menedzsere, a terembajnokság és a strandszezon közötti időt kicsit rövidnek ítélte a felkészülés szempontjából. A történelem megismételheti önmagát? 2 éve ugyanez a sorsolás várta a társaságot. A csoportmérkőzéseket az örök rivális Detono Zagrábbal, a Németekkel, majd a házigazda Portugálokkal játszottuk.

Bővebben: EBT Master Finals 2012. Lagoa, Portugália

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport