Menu

SWF file not found. Please check the path.

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája döntő - 2016 - Balasport

Abádszalók, Berekfürdő, Tiszafüred város polgármesterei, illetve a Tiszakécske Termál Strand tulajdonosa megállapodtak, hogy 2012 nyarától, minden évben hétvégeken más - más városban, a strandfoci pályáikon Grand Prix sorozatot szerveznek! Az idei évben Hajdúszoboszló is csatlakozott a sorozathoz. Így a döntő házigazdája, a Tiszakécske Termál Strand lett.

Bővebben: Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája döntő - 2016 - Balasport

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája -selejtező

Június 25 én vette kezdetét a 2016 os évi Fürdővárosok Strandfoci Kupája. Ötödik éve töretlen a sikere a rendezvénysorozatnak. Az első fordulónak a Hajdúszoboszlói Hungarospa Strandfürdőben található sportcentrum adott otthont, 14 csapat nevezett az első selejtezőre. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma először csatlakozott a Grand Prix sorozathoz. A selejtezősorozatokon mérkőzések alakultak ki.

Bővebben: Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája -selejtező

9. Polgári Sportnap

Idén is megrendezték Balatonlellén, immár 9. alkalommal a Polgári Sportnapot. A Balaton parti foci partira 6 csapat nevezett. A mindvégig kiváló hangulatban zajló sportnapot egy közösen elfogyasztott vacsora zárta.

Bővebben: 9. Polgári Sportnap

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája - döntő, Balatonboglár

Perzselő homok, hűsítő strandok és nem utolsó sorban remek hangulat jellemezte a 2015 évi strandfoci szezont. A homokfoci szerelmesei a négy selejtező kupát követően, július utolsó hétvégéjén, a Balatonboglári Platánstrandon megrendezett fináléban döntötték el kié lesz a "FÜRDŐVÁROSOK STRANDFOCI KUPÁJA"

Bővebben: Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája - döntő, Balatonboglár

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája - selejtezők

A kupára 29 csapat adta le nevezését, melynek első helyszíne a csodálatos Tiszakécskei Thermál Fürdő volt. A június utolsó hétvégéjén megrendezett nyitófordulón a korábbi évekhez hasonlóan szép számmal jelentkeztek a csapatok, szám szerint 21 alakulat mérte össze tudását. Egy héttel később Berekfürdő fogatta a Fürdővárosok Strandfoci Kupája Grand Prix sorozat résztvevőit. A július 4-5-én Tikkasztó meleg fogatta a sportolókat. Így, nem csoda, hogy egy egy lejátszott mérkőzést követően mindenki a medencék hűsítette magát.

Bővebben: Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája - selejtezők

Meggyőző Vasker siker Tiszakécskén!

Megkezdődött a negyedik évben meghirdetett "FÜRDŐVÁROSOK STRANDFOCI KUPÁJA GRAND PRIX "országos amatőr homokfoci sorozat a csodálatos tiszakécskei Thermál Fürdőben június utolsó hétvégéjén . A Szabó Istvánné ( Éva néni ) és családja tulajdonában lévő Fürdő homokfoci pályáin, 21 nevezett csapat mérte össze tudását. A vendégszeretetéről, tisztaságáról és egyedi kedvelt víz minőségű medencéiről elhíresült Strandra mindig szívesen jönnek a csapatok az ország minden részéből. Így volt ez most is.

Bővebben: Meggyőző Vasker siker Tiszakécskén!

Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája, döntő

Profi szervezés, kemény összecsapások és gyönyörű helyszínek. Ez a „Fürdővárosok Országos amatőr strandfoci Grand Prix" kupája. A 2 napos balatonboglári szuper döntővel zárult a „ Fürdővárosok Országos amatőr strandfoci Grand Prix" 2014-es sorozata. 5 helyszín 34 csapat 380 játékos és immár 3 éves siker. A Blue jeans és a Boroskola összecsapásán döntetlen eredmény született így büntetők döntötték el ,a mérkőzés sorsát.

Bővebben: Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája, döntő

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport