Menu

SWF file not found. Please check the path.

XVI. Balaton Evezős Regatta 2015

  • Kategória: Evezés

A Balaton Regatta a Pannon Egyetem két kampusza közti fixüléses tízevezős verseny, mely évente egyszer, a Balatonon kerül megrendezésre. 2015 –ben Balatonalmádi adott otthont a rendezvénynek. A nagysikerű evezős rendezvényen férfi és női junior és senior csapatok, vagyis hallgatók és oktatók csapnak össze a Balaton hullámain. Minden csapatnak egyaránt egy kilométeres versenytávot kell lehúznia.

Bővebben: XVI. Balaton Evezős Regatta 2015

Balaton evezős Regatta 2013

  • Kategória: Evezés

Tizenötödik alkalommal rendezték meg 2013. május 17-én a Pannon Egyetem hagyományos evezősversenyét, a Balaton Regattát. A hajókban az intézmény veszprémi és keszthelyi kampuszainak dolgozói és hallgatói mérték össze erejüket Balatonalmádiban.

Az egyetlen Balaton parti egyetem, a Pannon Egyetem hagyományt teremtett az evezősversennyel, a csapatok az angol Oxford-Cambridge egyetemekhez hasonló szellemiségben az evezés értékeit, a csapatmunkában rejlő erőt példaértékű, nemes küzdelem keretében képviselték a Balatonon. A veszprémi kampusz és a keszthelyi Georgikon Kar csapatai mérkőztek meg egymással a szorgalmi időszak utolsó napján, május 17-én.

A programot Dr. Gaál Zoltán, az egyetem korábbi rektora, a hagyomány elindítója nyitotta meg. Beszédében visszaidézte a Regatta alapításának emlékeit, valamint kiemelte a hallgatói-oktatói összefogás eredményességét és fontosságát az egyetemi hagyományok ápolásában.

Bővebben: Balaton evezős Regatta 2013

Balaton evezős Regatta 2011

  • Kategória: Evezés

Balatonalmádiban 13. alkalommal került megrendezésre - az eredetileg két egyetemnek, - mára a Veszprém és a Keszthelyi karok részvétel kiírt evezős verseny.

A négy kategóriában - senior férfiak-nők, és a hallgatói férfi és női csapatok - álltak rajthoz,a speciálisan Balatonra tervezett kormányos, fix üléses tíz személyes hajókkal. Prof. Rédei Ákos rektor köszöntő szavai után, a népes szurkolói sereg látványos, nem utolsó sorban kiegyensúlyozott küzdelmeket láthatott az embert próbáló szeles időben. Ez évben Keszthely volt jobb.. Az egyetemi sport tiszta, látványos, jó hangulatú eseménye már megérett a bővítésre.

Balasport információk

Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 39.
Telefon: 00 36 30 598 5 598
E-mail cím: info@balasport.hu

Facebook oldal: facebook.com/balasport